Hartelijk welkom

Dokter Administratie en Adviezen is een jonge en dynamische onderneming met een frisse kijk en expertise op allerlei gebieden die met financiƫn en organisatie te maken hebben. Met name startende ondernemingen, bestaande bedrijven in het MKB zoals automobielbedrijven en detailisten, paticulier etc. kunnen wij met onze gecombineerde kennis van dienst zijn. Ons kantoor kent hierbij tevens twee specialismen, namelijk bedrijven in de automobielbranche zoals autoschade- en garagebedrijven en auto(vak)handel en speelgoed-detailhandel.

Bij ons draait het allemaal om de klant en stopt het niet bij administratie. Samen met u, uw bedrijfspositie bepalen en u kunnen adviseren de juiste beslissingen te nemen zijn voor ons belangrijke zaken. Wij zijn daarbij door jarenlange ervaring in de autobranche en horeca, vakkundig op het gebied van autoverkoop-administratie, horeca-administratie en schooladministratie en de totale afhandeling binnen genoemde sectoren.

Door onze platte organisatiestructuur, die tevens relatief klein is, is er altijd direct en persoonlijk contact. En dat vinden wij erg belangrijk. Geen moeilijke dingen, direct, duidelijk, verantwoord en realistisch, zijn woorden die bij ons passen.